Theorieopleiding auto

Avondcursus

Een volledige theoriecursus, welke bestaat uit 5 avonden van elk 3 uur. Samen gaan we op zoek naar een examendatum welke in jouw planning past opdat het examen kort na de cursus plaats kan vinden.

– Maandagavond & vrijdagavond 18.30 tot 21.30

Weekendcursus

Ook is het bij ons mogelijk een weekendcursus te volgen. Vrijdagavond trappen we de cursus af, gevolgd door de gehele zaterdag. Op maandagochtend ronden we samen de cursus af, waarna het examen kort na de cursus plaats kan vinden bij het C.B.R.

– Vrijdag van 18.30 tot 21.30
– Zaterdag van 09.00 tot 16.00
– Maandag van 09.00 tot 14.00

Examentraining

Ben je al een (aantal) keer gezakt voor je theorie-examen of wil je kijken hoever je kennis staat na thuis de stof te hebben geleerd? Met een examentraining van 2 uur gaan we kijken hoe het staat met je kennis d.m.v. proefexamens. Let wel; als je te weinig kennis van de stof hebt is deze examentraining niet geschikt.

Theorie-op-maat

Heeft u moeite met leren en/of kunt u hierbij hulp gebruiken (ook in geval van AD(H)D en Autisme)? Speciaal voor u bieden wij theorie-op-maat. Individueel of in Duo les gecombineerd met een individueel examen. Op een rustige manier welke voor u werkt lopen we de stof door zodat deze ook blijft hangen. We maken van te voren geen tijdsplanning voor deze cursus; we nemen de tijd welke we nodig hebben.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@verkeersschoolvanderstelt.nl of Telefoonnummer: 0299-476464

 

Heb je vragen, bel of mail de rijschool